Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sofie Walk&Run schenkt €7.854 aan Mols comité Kom op tegen Kanker

Het Mols comité Kom op tegen Kanker ontving van de vzw Zusenco een cheque van €7.854,50. Dit bedrag was het resultaat van het loop- en wandelevent ‘Sofie Walk&Run’ dat op 14 oktober in Millegem plaatsvond.

Het Mols comité Kom op tegen Kanker is enorm blij met deze schenking en bedankt alle helpende handen, sponsors en deelnemers voor dit mooie bedrag. Noteer alvast 12 oktober in je agenda voor de zesde ‘Sofie Walk&Run’.

Op 14 oktober organiseerden de nabestaanden en vrienden van Sofie Roofthooft, in 2018 overleden aan borstkanker, de vijfde editie van Sofie Walk&Run. Meer dan 400 wandelaars en lopers namen deel om deze actie te steunen. Op voorhand bestelden heel wat mensen soep en wafels. Het event is traditioneel een warm weerzien voor iedereen die Sofie gekend heeft en een fijne ontmoeting met lotgenoten en iedereen die de actie een warm hart toedraagt.

Dankzij 5 succesvolle edities kon de vzw Zusenco al €30.872,99 overmaken aan het Mols comité Kom op tegen Kanker.

Mols comité Kom op tegen Kanker

Het team vrijwilligers van het Mols comité Kom op tegen Kanker wil enerzijds sensibiliseren over de ziekte en gevolgen van kanker en fondsen werven ten voordele van Kom op tegen Kanker. Anderzijds wil het comité de kankerlotgenoten en naasten ondersteunen en met elkaar in contact brengen.

Deel dit artikel